>Özel Etkinlikler&Programlar

Bodrum Deniz Müzesi'nde Uluslararası Müzeler Günü/Haftasına Özel Etkinlikler

17 Mayıs, Cumartesi  Saat 13:00-14:00

Müze'den Canlı Yayındayız!

AÇIK RADYO(*) - Beysun Gökçin'in 'AÇIK DENİZ' Programına Canlı Yayın Konuğu Oluyoruz!

(*)Açık Radyo, İstanbul dışındaki bölgelerde internet sayfasından dinlenebilir!

18 Mayıs, Pazar

DÜNYA MÜZELER GÜNÜ'nü Kutluyoruz!

Girişler ÜCRETSİZ  ve

Ziyaret Saatleri Sabah 10:00'dan Gece 10:00'a kadar daha uzun!

Life Smiles

21 Mayıs, Çarşamba, Saat 18:30-20:30

Müze'de OKYANUS NEFESİYLE YOGA!

Yoga Master,Viket Civre'nin Öğretisi ile YOGA ve Galeri Sohbeti

Rezervasyon şart! Mekan kapasitesi ilk 30 kişi ile sınırlıdır!

23 Mayıs, Cuma, saat 10:00-18:00

Müze'de KAPTANLAR GÜNÜ!

Tüm Kaptanlar ÜCRETSİZ(*) Giriş, Özel Müze Turu ve İkramlar ile Misafirimiz!

(*)Dağıtılacak özel kart/davetiye ile gelen

Daha detaylı bilgi ve sorularınız için lütfen Müze Danışma hattını arayınız.

DENİZDEN GELEN SESLER…

GALERİ SOHBETLERİ

Müze küratörü ve/veya bağımsız akademisyenler, rehberler, yazarlar, tarihçiler, ileri seviyedeki Sanat Tarihi öğrencileri arasından özel olarak seçilerek davet edilecek konuşmacılar tarafından, Müze koleksiyonundan özel bir kesiti ve/veya Bodrum Denizcilik Tarihini işleyecek konularda Galeri Sohbetleri planlanmaktadır.

Galeri Sohbetleri her ayın son Perşembe gününe planlanmış olup, Müze giriş ücreti

ile giriş yapan ziyaretçilere ücretsiz katılım sağlamaktadır.

Genel bilgi ve Galeri Sohbetleri aylık programı için lütfen müze danışma hattını arayınız, müze web sitesini ziyaret ediniz ve gününden önce ilgili duyurumuzu takip ediniz.

ÖZEL GÜNLER İÇİN ÜCRETSİZ GİRİŞ

Müze'nin duyuracağı özel günlerde müzeye giriş ÜCRETSİZ uygulanmaktadır.

- Dünya Kadınlar Günü

- Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

- Müze'de Kaptanlar Günü

- Turizm Günü

- Anneler Günü

- Uluslararası Müzeler Günü

- Müze'de Taksiciler Günü

- Babalar Günü….  gibi

Genel bilgi ve ücretsiz giriş uygulanacak özel gün/tarihler için lütfen müze danışma hattını arayınız, müze web sitesini ziyaret ediniz ve gününden önce ilgili duyurumuzu takip ediniz.

FİLM GÖSTERİMLERİ

Müze daimi koleksiyonu ve sergileri hakkında yıl boyunca filmler/videolar gösterimde bulunmaktadır. Filmler Müze giriş ücreti ile ücretsiz izlenebilmektedir. Bazı filmler özellikle aileler ve gençler için planlanmıştır.

Genel bilgi ve Film Programları için lütfen müze danışma hattını arayınız ve müze web sitesini ziyaret ediniz.

Sürekli Gösterimde Olan Filmler

BODRUM RÜYASI

BİR TİRHANDİL YAPIMI

Programda Olan Filmler

THE SECRET LIVES OF SEASHELLS

Joyce Matthys

Mollusks in action  - Education Series Vol.1

Türkçe alt yazılı, 20 dakika

Gösterim : Salı, Cuma ve Pazar günleri saat 15:00

ANADOLU'NUN AVUKATI

Harun Özakıncı

Cevat Şakir Kabaağaçlı Belgeseli

Türkçe Alt Yazılı, yarım saat

Gösterim : Cevat Şakir Kabaağaçlı'yı anma özel günlerinde

GRUP ZİYARETLERİ

Okullar, yetişkinler, üniversite öğrenci grupları ve tur operatörleri ile seyahat acentalarının organize ettiği özel gruplar için, önceden rezervasyon yapmak kaydıyla grup ziyaretleri  kabul edilmektedir.

Grup ziyaretleri grubun kendi rehberliğinde, müzenin daimi koleksiyonu ve varsa özel/geçici sergileri için tüm katılımcılara açıktır.

ÖĞRENCİ PROGRAMLARI

Müzenin 2012 yılında başlattığı 'Haydi Okullar Müzeye' programı kapsamında, İlk ve Orta Öğretim öğrencilerine  kendi okul/sınıf öğretmenleri ile birlikte katılabilecekleri eğitim turları düzenlenmektedir. En fazla 30 öğrenci ve yaş grubuna göre yeterli sayıda öğretmenleri ile birlikte gruplar, önceden rezervasyon yapmak kaydıyla kabul edilmektedir.

'Haydi Okullar Müzeye' programı hakkında detaylı bilgi için lütfen müze danışma hattını arayınız ve müze web sitesini ziyaret ediniz.

MÜZEYE DESTEK ETKİNLİKLERİ

Müzede, müzenin programlarını ve hizmetlerini desteklemek amacıyla senede bir/veya fazla çeşitli Destek Etkinlikleri düzenlenmektedir.

Destek Etkinlik Davetleri hakkında genel bilgi için lütfen müze danışma hattını arayınız veya müze web sitesindeki duyuruları takip ediniz.